Nieuwe Web App

We introduceren een compleet nieuwe online inspectietool.

Na de succesvolle lancering van de nieuwe Android- en iOS-app afgelopen jaar, introduceren we de gebruikerservaring van de Android- en iOS-app ook op het web. Met deze introductie upgraden we ook achter de schermen de online inspectietool om ervoor te zorgen dat online en mobiele (off-line) functionaliteiten in lijn blijven. Hiermee wordt ook de inspectie flow voor zowel Mobile App als Web App geïntegreerd in één consistente stroom.

De nieuwe online inspectie-ervaring, de Web App, zal vanaf 2 september voor alle gebruikers actief zijn. U kunt de webapp starten via het “Online invullen” item in het menu.

Belangrijke punten!

  1. De Web App wordt geopend in een nieuw tabblad van uw browser.
  2. Net als bij de Mobiele App worden niet-complete resultaten bewaard op uw apparaat. Alle bekende internet browsers zijn standaard zo ingesteld dat uw gegevens probleemloos beschikbaar blijven als u de browser (en/of computer) afsluit.
    Echter wij willen u waarschuwen dat wanneer u handmatig de browsegegevens verwijderd, u uw niet-complete inspectieresultaten permanent kwijt kunt raken. Wij raden u dan ook aan om onze toelichting op onze support site te lezen.
  3. Als u klaar bent met het invullen van uw checklist, moet u deze (net als in onze mobiele app) uploaden (verzenden).
  4. Net als bij de Mobiele App ontvangt u daarna een email met uw rapport en het rapport is dan in Easy to Inspect beschikbaar in de database.
  5. Let op! Als gebruiker van onze huidige online-functie, moet u ermee rekening houden dat u de antwoorden op de vragen en de foto’s na het uploaden niet meer kan aanpassen in ons platform. Alleen het corrigeren van tekstfouten is nog mogelijk. Het bewerken van een concept inspectie gebeurt volledig in de nieuwe Web App voordat deze wordt geupload.
  6. Niet-complete resultaten die in de huidige omgeving zijn gemaakt, moeten uiterlijk 1 september worden ingevuld, deze zijn nadien namelijk niet meer te bewerken en worden verwijderd!

Een meer gedetailleerde bespreking van de nieuwe Web App vindt u hier.