Nieuw: online inspecties, rollen en groepen en acties moduele

Op zaterdag 25 november installeren wij een update van Easy to Inspect met interessante nieuwe functies. De nieuwe functies worden automatisch geïnstalleerd en zijn direct voor alle gebruikers beschikbaar.

Als uw gebruikers inspecties via de website uitvoeren, vinden zij een volledig nieuwe tool, die beide bestaande tools vervangt. De werking is vergelijkbaar, alle bestaande functies zijn beschikbaar, maar geoptimaliseerd voor het web. En belangrijk, alle invoer van de gebruiker wordt direct opgeslagen. Nieuw is dat de inspectie kan worden opgeslagen als concept of als definitieve inspectie.

De concept status voor incomplete en complete inspecties voeren wij ook in de App door. Vanuit de Mobiele App is het mogelijk om een inspectie als concept in te zenden naar ons online platform en daar verder te werken aan de conceptversie. Als de inspectie volledig afgehandeld is, kan de gebruiker deze als definitief markeren. Een definitieve inspectie kan niet meer gewijzigd worden.

Als een inspectie als definitief is gemarkeerd, worden automatisch de afwijkingen aangemaakt in de nieuw afwijkingenmodule. De afwijkingenmodule is geheel nieuw en kent een eigen dashboard (Actie-Tracker), meerdere actiestatussen, betere zoekmogelijkheden, een geavanceerde workflow en actie historie. De acties kunnen vanaf nu uitsluitend worden toegewezen aan andere Easy to Inspect gebruikers, die in hun eigen Actie-Tracker hun acties kunnen opvolgen. Nieuw is ook dat aan iedere actie een verificatiestap kan worden toegewezen.

De nieuwe functies in de website zijn per direct beschikbaar. De update van de App voor Android volgt begin volgende week, afhankelijk  van het goedkeuringsproces van Google. De update van de App voor iOS is direct beschikbaar.

Daarnaast is vanaf nu de nieuwe rechtenmodule beschikbaar. De bestaande rechten worden omgezet in een nieuwe indeling van rollen die toegewezen aan gebruikers. De overgang wordt door ons automatisch gedaan, waarbij alle gebruikers de bestaande rechten behouden.

Als u vragen heeft, neemt u dan contact op met ons op via support@easytoinspect.com.