Ontwikkelingen Easy to Inspect 2023

We informeren u graag over de komende wijzigingen van Easy to Inspect in 2023. We verwachten de eerste wijzigingen in de zomer van 2023 te lanceren.

Toewijzing van gebruikersrechten
We gaan het gebruikersrechtensysteem radicaal veranderen.

De manier waarop gebruikersrechten worden toegekend binnen Easy to Inspect wordt gewijzigd. Het wordt het voor organisaties mogelijk om groepen (zoals afdelingen of vestigingen) veel specifieker af te bakenen en te stapelen. Dit maakt het gemakkelijk om met meerdere vestigingen in één Easy to Inspect account te werken.

Uiteraard hebben we Easy to Inspect zo ingericht dat bestaande instellingen behouden blijven.

Effectiviteitsbeoordeling van maatregelen
Acties kunnen worden afgehandeld binnen Easy to Inspect. Door middel van een trendanalyse over meerdere inspecties kan worden bepaald of een bepaalde afwijking of oorzaak frequent voorkomt. Via deze analyse wordt de effectiviteit van maatregelen beoordeeld.

Desalniettemin vragen veel van onze klanten die gecertificeerd zijn volgens de FSSC 22000-, ISO 45001- of ISO 9001-normen om de optie dat een individuele actie kan worden geverifieerd op effectiviteit. We gaan deze effectiviteitsverificatie inschakelen in het systeem.

Beheer van non-conformiteit/acties
In 2023 start een volledige vernieuwing van de afwijkingenmodule. Hierin worden naast de hierboven aangekondigde verificatiemogelijkheid innovaties doorgevoerd op het gebied van:

• Een gebruiksvriendelijk dashboard.
• Betere mogelijkheden voor actieopvolging.
• Uitgebreide rechten voor actiehouders die binnen groepen vallen.
• Eenvoudiger beheer van acties.