Nieuws

Bekijk het laatste nieuws rondom Easy to Inspect. Ontvang updates over nieuwe functies, checklists en andere onderwerpen.

Ondersteuning

Hulp nodig met het gebruiken van onze website of app? Bezoek de ondersteuningspagina voor de FAQ.

Hulpgidsen

Op de ondersteuningspagina zijn ook hulpgidsen beschikbaar. Deze hulpgidsen kunnen u helpen bij het instellen van uw applicatie.

Laatste nieuws

• Nieuw: online inspecties, rollen en groepen en acties moduele
    Op zaterdag 25 november installeren wij een update van Easy to Inspect met interessante nieuwe functies. De nieuwe functies worden automatisch geïnstalleerd en zijn direct
  • Nieuwe Web App
    We introduceren een compleet nieuwe online inspectietool. Na de succesvolle lancering van de nieuwe Android- en iOS-app afgelopen jaar, introduceren we de gebruikerservaring van de
  • Ontwikkelingen Easy to Inspect 2023
    We informeren u graag over de komende wijzigingen van Easy to Inspect in 2023. We verwachten de eerste wijzigingen in de zomer van 2023 te