Wat zijn de technische eisen voor het gebruik van Easy to Inspect?

Easy to Inspect is te gebruiken op elke computer die toegang heeft tot internet. Wij adviseren om ​​Google Chrome of Firefox als browser te gebruiken.

Als u uw inspecties uitvoert met een mobiel apparaat (smartphone of tablet), kunt u dit doen met iOS- en Android-apparaten. Wij ondersteunen iOS-besturingssystemen versie 11-16 en Android-besturingssystemen versie 11-13. Oudere versies kunnen werken, maar worden niet meer ondersteund door Apple of Google en daar ook niet door ons. Houd er rekening mee dat als Android of Apple het besturingssysteem upgradet, dit invloed kan hebben op de werking van de App. Wij zullen onze app zo snel mogelijk updaten. Early Adopters, kijk eerst op onze ondersteuningspagina’s alvorens u uw besturingssysteem bijwerkt. Zorg ervoor dat u al uw inspectieresultaten hebt ingevuld en geüpload naar de database, voordat u het besturingssysteem van uw apparaat bijwerkt en voordat u de Easy to inspect App bijwerkt om verlies van uw gegevens te voorkomen. Houd er bovendien rekening mee dat andere apps die op uw apparaat zijn geïnstalleerd, de prestaties kunnen beïnvloeden.

Helaas kan Easy to Inspect niet worden gebruikt als app op Blackberry- en Windows Mobile-apparaten. Als u zo’n apparaat heeft, kunt u Easy to Inspect natuurlijk gebruiken via onze webinterface!