Kan ik een logo toevoegen of aanpassen in Easy to Inspect?

Ja, u kunt uw bedrijfslogo en bedrijfsnaam uploaden. Eenmaal ingelogd, selecteer ‘Mijn bedrijf’ in het menu. Hier kunt u eenvoudig uw bedrijfsnaam invullen en logo uploaden. Het logo zal dan worden getoond aan alle gebruikers die inloggen bij Easy to Inspect. De bedrijfsnaam zal getoond worden in de App. De naam en het logo zullen worden weergegeven op alle rapportages die hierna worden gegenereerd met Easy to Inspect. Zorg ervoor dat de logo’s in een acceptabele resolutie en bestandstype (JPEG of PNG) worden geüpload.