Kan ik een non-conformiteitsstatusrapport exporteren naar Excel?

Ja. U kunt inloggen op de website van Easy to Inspect en kiezen voor het non-conformiteitoverzicht in het dashboardrapportage menu. Daar kunt u de periode, checklist, inspecteur, filters (indien gebruikt) en de status van de rapporten die u wilt controleren selecteren: voltooid, lopend, vervallen, niet toegewezen. Zodra het overzicht is opgesteld, kunt u dit overzicht exporteren naar Excel.