Waarom krijg ik de fout “U heeft hte maximale aanmeldlimiet overschreden”?

Het lijkt erop dat u al bent ingelogd op het maximale aantal aanmeldingen dat is toegestaan ​​voor uw abonnement.

U moet inloggen op uw account met de website-URL www.easytoinspect.com en naar Apparaten beheren gaan in uw accountmenu.

Verwijder de ongebruikte apparaten daar (rekening houdend met maximaal 2 apparaataanmeldingen, aangezien de limiet voor uw abonnement is).

Eenmaal verwijderd, zou u dan in staat zijn om in te loggen vanaf een nieuw apparaat.