Na het updaten van een checklist zijn de oude en nieuwe versie beschikbaar in de app.

In het dashboard menu onder de knop ‘creëer een checklist’ vindt u een knop waarmee u de uitgeschakelde checklists of de andere checklists kunt selecteren. Zo houdt u goed overzicht over de checklist die in gebruik zijn. Als u een checklist voor uw gebruikers wilt uitschakelen, klikt u eenvoudig op het groen gekleurde ‘oog’ naast de naam van de checklist. Het wordt rood en uw gebruikers kunnen de checklist niet gebruiken na synchronisatie met de database. Het is belangrijk om deze functie te gebruiken als u uw checklist bijwerkt of wijzigt.