Mijn upload is niet gelukt, kan ik het opnieuw proberen?

Ja, als uw upload is mislukt wordt uw checklist op uw apparaat bewaard. Na een voltooide verzending wordt de checklist van uw apparaat verwijderd. Als uw verzending is mislukt komt dit door een trage verbinding. Als uw checklist niet binnen 15 minuten volledig is verzonden meldt onze server een ’time-out’ en verbreekt de verbinding. U moet het dan opnieuw proberen. Daarom raden we aan om alleen een 3G- of 4G-verbinding te gebruiken of een wifi-verbinding met voldoende capaciteit (2MB/sec uploadsnelheid). Houd er rekening mee dat locatie, positie en beweging de transmissiesnelheid beïnvloeden, zelfs met 3G-verbindingen.