Kan ik Easy to Inspect checklists verbergen voor mijn gebruikers om te vorkomen dat de onjuiste checklist wordt gebruikt?

Ja dat kan. Nadat u bent ingelogd, kiest u in het menu voor ‘mijn checklists’. Kies dan voor ‘Stap 3, maak uw eigen checklists.’ Rechtsboven vindt u een groene knop met de tekst: ‘Easy to inspect checklists zijn zichtbaar’. Als u op de knop drukt wordt deze rood en ziet u de tekst: ‘Easy to Inspect checklists zijn verborgen’. Eenmaal geselecteerd kunnen de gebruikers, na synchronisatie (elke 15 minuten indien verbonden), alleen uw aangepaste checklists in de app selecteren.