Kan ik de resultaten van de checklist op mijn apparaat bewaren?

Uw checklist-resultaten worden op uw apparaat gearchiveerd totdat u de inspectieresultaten naar de database heeft geĆ¼pload. Na het uploaden wordt het rapport automatisch van uw apparaat verwijderd. De foto’s worden echter opgeslagen in uw fotobibliotheek en worden op uw apparaat bewaard totdat u ze verwijdert.

We raden u aan om uw inspectierapport zo snel mogelijk te uploaden, om ervoor te zorgen dat u geen gegevensverlies lijdt in het geval van updates van het besturingssysteem of de app.