Hoge resolutie foto’s op moderne smartphones/tablets

Zorg ervoor dat als u een high-end smartphone of tablet heeft, u het formaat van uw foto’s verandert naar “Klein formaat” in de instellingen in de App.

Moderne high end smartphones/tablets hebben camera’s met een zeer hoge resolutie, die foto’s maken met een (zeer) grote bestandsgrootte. Wij uploaden deze foto’s naar onze backend en comprimeren de foto’s daar naar een kleiner formaat, zodat we ze kunnen gebruiken in uw inspectierapporten.

De grote bestandsgrootte van de foto’s resulteert echter in een grote hoeveelheid gegevens die via uw draadloze verbinding moet worden overgedragen. Of dit nu 4G of Wifi is, uw bandbreedte kan beperkt zijn door uw provider of uw bedrijf. Let op, dit is onafhankelijk van de signaalsterkte van uw verbinding. U kunt een zeer goede verbinding hebben met uw dichtstbijzijnde toegangspunt/basisstation, maar op de achtergrond kan de bandbreedte beperkt zijn.