Hoe update ik de app?

Een upgrade van de app is in principe heel eenvoudig. Om verlies van uw inspectiegegevens te voorkomen, moet echter de volgende procedure worden gevolgd!

Als er een update is, zal de App Store van uw besturingssysteem u op de hoogte stellen. Tijdens een upgrade zou het upgradeproces uw gegevens moeten beschermen en worden de inspectieresultaten meestal niet beïnvloed.

We kunnen echter niet garanderen dat tijdens een upgrade gegevens verloren gaan of beschadigd raken. Geïnstalleerde software en het besturingssysteem kunnen het upgradeproces verstoren. Hierdoor kunnen uw (on)volledige inspecties (gedeeltelijk) verloren gaan. Daarom is het vereist dat u, voordat u de nieuwe versie van de App installeert, alle inspectieresultaten uploadt naar onze database. Zo blijven uw resultaten veilig opgeslagen op onze server.