Bouwman Logistics blij met Easy to Inspect

Mario Bouwman, directeur van Bouwman Logistics B.V., is blij met Easy to inspect: “Wij gebruiken Easy to Inspect meerdere keren per week. Het is een superhandige tool die wij gebruiken in aanvulling op ons Behaviour Based Safety programma. Wij voeren o.a. chauffeursaudits uit met het systeem en gebruiken het ook om ADR controles uit te voeren. Niet alleen de eenvoudige en snelle manier van inspecteren maar ook de overzichtelijke rapportages en analyses hebben ons doen besluiten om Easy to Inspect te gaan gebruiken. En in een sector waar de marges klein zijn, speelt de aantrekkelijke prijs natuurlijk ook nog eens mee”.

Bouwman Logistics B.V, opgericht in 2001 is een familiebedrijf dat zich bezighoudt met transport- en expeditie activiteiten in de breedste zin van het woord. De specialisatie ligt bij gevaarlijke (ADR) stoffen zowel in bulk als in gewone box containers. Hiertoe beschikt Bouwman uitsluitend over VLG gekeurde voertuigen die volledig zijn uitgerust om zelfstandig op locatie te kunnen lossen. Alle voertuigen zijn voorzien van een compressor en boordcomputer met navigatie gekoppeld aan het Transport Management Systeem.

Bouwman is een SQAS assessed bedrijf. SQAS richt zich op het veilig uitvoeren van de opdrachten. Feitelijk gaat SQAS nog verder omdat Veiligheid, Gezondheid, Milieu, Kwaliteit, Beveiliging en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in de SQAS-eisen zijn opgenomen.