Wijs checklists toe aan gebruikers

De beheerder kan nu volledig bepalen welke checklists de inspecteur mag gebruiken:

Alle standaard Easy To Inspect checklists of geen enkele

Alle op maat gemaakte checklists, of slechts één of enkele.

Wijs een checklist toe aan één of meerdere gebruikers

Via het menu “MIJN CHECKLISTS” kunt u de ‘Actieknop’ selecteren en kiezen voor ‘checklist toewijzen’. U kunt nu de gebruikers selecteren voor wie u deze inspectielijst wilt gebruiken. Na selectie wordt deze checklist standaard in de App opgesteld in het menu “NIEUWE CHECKLIST GEBRUIKEN”.

Wijs een of meerdere checklists toe aan een gebruiker

Via het Menu “MIJN GEBRUIKERS” kunt u de checklist toewijzen aan een specifieke gebruiker. Gebruik de knop ‘Actie’ en selecteer ‘Checklists toewijzen’. U kunt nu de checklists selecteren die u door uw inspecteur wilt laten gebruiken. Na selectie wordt deze checklist standaard in de App opgesteld in het menu “NIEUWE CHECKLIST GEBRUIKEN”.

(hier staan afbeeldingen, weet niet of vertaald is)

App

Deze checklists worden automatisch naar de app gedownload wanneer de gebruiker zich aanmeldt of de app handmatig synchroniseert.

(hier staan afbeeldingen, weet niet of vertaald is)

Beperk de toegang tot checklists tot alleen geselecteerde

Op basis van deze twee opties ziet de inspecteur de toegewezen checklists opgesteld in zijn App. De inspecteur kan echter altijd een andere op maat gemaakte checklist in de bibliotheek selecteren. Het is nu mogelijk om het gebruik van de checklist door de inspecteur te beperken tot alleen de checklists die u aan hem/haar hebt toegewezen. Ga naar het menu “MIJN GEBRUIKERS”, selecteert u inspecteur en open de ‘Actieknop’. Selecteer checklist toekennen en vink de vraag: ‘Alleen toegewezen checklists op maat toegestaan?’ aan met ja.

(hier staan afbeeldingen, weet niet of vertaald is)

De gebruiker ziet de knop ‘toevoegen uit bibliotheek’ niet in het app-dashboard.

Afhandeling van bestaande resultaten in de App op het apparaat van een checklist zorgt ervoor dat checklists waarvan de status door de beheerder van de checklist is veranderd naar “verborgen” (inactief) alsnog ingevuld kunnen worden door de beheerder. Wanneer een checklist wordt herzien, kan de beheerder de bestaande verbergen en een nieuwe checklist publiceren. De gebruiker kan nog steeds de bestaande checklist afwerken of een reeds ingevulde checklist uploaden. Ook als de beheerder deze checklist uit de bibliotheek van ‘gepubliceerde/actieve’ checklists heeft gehaald. Op deze manier gaan inspectieresultaten niet verloren.