Beheer uw account

Accounttoegang en beheer van de instellingen van ons account. De basis.

Het gebruikersmenu

Het gebruikersmenu is de thuisbasis voor alles wat met facturering en uw Easy to Inspect-account te maken heeft. Log eerst in.

U kunt uw facturen vinden, een overzicht van huidige en vorige gebruikers, uw accountgegevens bijwerken en zelfs annuleren als dat nodig is (hoewel we hopen dat u dat niet doet!). Het is alleen beschikbaar voor de accounteigenaar. De link naar de accountpagina bevindt zich in de bovenste balk in de vervolgkeuzelijst van het ‘menu’ wanneer u bent aangemeld bij Easy to Inspect. Als u die link niet ziet, bent u niet de beheerder.

(hier staan afbeeldingen, weet niet of vertaald is)

Werk uw accountgegevens bij

(hier staan afbeeldingen, weet niet of vertaald is)

Gebruik de optie ‘Mijn bedrijf’ voor al uw bedrijfsgegevens. U kunt hier een bedrijfslogo toevoegen dat op uw rapporten wordt gebruikt. U kunt hier ook een accountnaam toevoegen, die zal worden gebruikt in de menukop van de Easy to Inspect-website en in uw rapporten.

Let op! De informatie die u in dit menu opneemt, wordt gebruikt om uw facturen te maken. Als de informatie onjuist is, is uw factuur onjuist. Aangezien dit een automatisch proces is, kunnen we geen nieuwe facturen opmaken.

Als uw bedrijf gevestigd is in de Europese Unie, geef dan uw btw-nummer op om btw-aftrek aan te vragen. Er is een automatische btw-nummercontrole van toepassing, alleen geldige nummers worden geaccepteerd.

(hier staan afbeeldingen, weet niet of vertaald is)

Gebruikers toevoegen

Het is gemakkelijk om uw aantal gebruikers in uw account bij te werken. Ga naar uw pagina ‘Mijn abonnement’ en klik vervolgens op ‘wijzigen’.

Opmerking: alleen de accounteigenaar kan de pagina ‘Gebruikers beheren’ zien.

Uw huidige aantal gebruikers

Easy to Inspect zal u altijd vertellen hoeveel actieve gebruikers u heeft.

Gebruikersinstellingen

U kunt op elk moment binnen uw abonnement meer gebruikers toevoegen. Als uw abonnement volledig is opgebruikt, kunt u uw abonnement uitbreiden met een extra korting. U kunt direct aan de slag met uw extra gebruikers. Wij factureren achteraf.

Gebruikers beheren

In het gebruikersmenu kunt u ‘Mijn gebruikers’ selecteren om uw gebruikers te beheren. U kunt:

Gebruikers toevoegen (en uitnodiging versturen)

Beheer gebruikers (naam, e-mail)

Gebruikers uitschakelen (gebruikers blijven in de database en ook hun inspectieresultaten blijven beschikbaar voor analyses)

Verwijder gebruikers (waarschuwing! alle inspectieresultaten van deze gebruiker worden ook verwijderd)

Bewerk gebruikersrechten voor de verschillende modules van Easy to Inspect

Gebruikersdetails

Wanneer u nieuw selecteert, maakt u een nieuwe gebruiker aan.

(hier staan afbeeldingen, weet niet of vertaald is)

U kunt nu alle gebruikersgegevens invullen. U kunt ook de instellingen van bestaande gebruikers wijzigen door op het pictogram ‘Gebruikers wijzigen’ te klikken. (voeg het pictogram toe)

Sommige velden hebben mogelijk wat uitleg nodig:

E-mail de uitslag naar: alle inspectierapporten worden direct na de inspectie verzonden naar het e-mailadres dat u hier opgeeft. Normaal gesproken is dit de inspecteur. Als u het rapport echter ook op een centraal e-mailadres wilt ontvangen, voert u gewoon een komma ‘,’ in en voegt u nog een e-mailadres toe.

Aanvullende tekst voor het rapport: Het kan zijn dat u specifieke informatie over de inspecteur in de rapporten wilt opnemen. In dit geval vult u hier kwalificatie-/competentiegegevens in. Het verschijnt alleen in het rapport als u dit selecteert (tijdens het definiëren van uw rapportinstellingen, wanneer u uw checklist maakt).

Handtekening: Hier kunt u een JPEG- of PNG-bestand uploaden met een handtekening van de inspecteur. Het verschijnt alleen in het rapport als u dit selecteert (tijdens het definiëren van uw rapportinstellingen, wanneer u uw checklist maakt).

Gebruikersrechten

Een nieuwe gebruiker heeft alleen basistoegangsrechten om als inspecteur op te treden en zijn/haar eigen inspecties (resultaten) te beheren. Er is altijd minimaal één gebruiker die beheerdersrechten moet hebben.

Door de functie gebruikersrechten toe te passen, kunt u verschillende rollen in uw organisatie maken. Zoals inspecteur, beheerder, administratieve ondersteuning etc. (hier staan afbeeldingen, weet niet of vertaald is)