Mijn checklist upload niet

Als uw checklist niet binnen 15 minuten volledig is verzonden, meldt onze server een ’time-out’ en verbreekt de verbinding. U moet het dan opnieuw proberen. Daarom raden we aan om alleen een 3G- of 4G-verbinding te gebruiken of een wifi-verbinding met voldoende capaciteit (2MB/sec uploadsnelheid). Houd er rekening mee dat locatie, positie en beweging de transmissiesnelheid beïnvloeden, zelfs met 3G-verbindingen.