Kan ik lokale checklists verwijderen?

Elke keer dat u een nieuwe checklist selecteert en deze downloadt naar uw apparaat, wordt deze checklist opgeslagen onder het tabblad “lokaal” als favoriete checklist. Als u deze checklist niet meer gebruikt, kunt u deze van uw apparaat verwijderen. Klik op de knop “lokaal” in de onderste menubalk en selecteer vervolgens de knop “verwijderen” in de rechterbovenhoek van uw scherm. Kies de checklist en klik op het gekruiste rode vinkje voor de checklist. U kunt het scherm verlaten door nogmaals op de delete-knop te klikken of door in de onderste menubalk een ander scherm te selecteren. U kunt de checklist altijd opnieuw downloaden als u deze later wilt gebruiken.

Let op: om er zeker van te zijn dat u geen gegevens kwijtraakt, dient u ingevulde checklists in te sturen voordat u de checklist uit uw lokale map verwijdert!