Ik zie mijn nieuw gemaakte checklist niet in de app.

U heeft uw checklist gemaakt maar nog niet gepubliceerd. Dit is een functie die we aanbieden, zodat u uw checklist in de praktijk kunt uitproberen en later indien nodig kunt aanpassen. Het resultaat wordt als PDF naar u gemaild, maar het resultaat wordt niet opgeslagen in onze database. U vindt de ongepubliceerde checklist in de bibliotheek van de app. Deze functie is alleen beschikbaar voor gebruikers met rechten voor het maken van checklists.

U heeft uw checklist gemaakt en gepubliceerd zodat iedereen hem kan gebruiken. U kunt de checklist downloaden in de bibliotheek van de App.

Als uw checklist nog niet in de bibliotheek verschijnt, is de app nog niet gesynchroniseerd. Ga naar het instellingenmenu in uw App en forceer een synchronisatie. Let op! In maart 2022 hebben we onze App geüpdatet. Nieuwe checklists worden niet weergegeven in de oude app (app versie 4.3 en lager). Dit komt omdat checklists versie 4 niet compatibel zijn met de oude app.