Looking for help?
< All Topics

Kunt u ons ondersteunen met het opzetten van Easy to Inspect?

Easy to Inspect is een gebruiksvriendelijke tool. Uw inspecteurs kunnen er direct mee aan de slag, want de app is een ‘plug and play’ tool.

Om optimal gebruik te maken van Easy To Inspect moet u als de beheerder bekend zijn met alle functies.

Bij het gebruik van Easy To Inspect is het belangrijk om eerst na te denken alvorens een actie te maken.

Easy to Inspect is niet alleen ontworpen om makkelijk en efficiënt te kunnen inspecteren. Het biedt hele belangrijke analysefuncties. Zo kunt u binnen enkele seconden managementinformatie creëren.

Goede managementinformatie krijg u alleen als uw opzet goed is. Belangrijke vragen zijn bijvoorbeeld: Wat voor inspectiepunten moet u maken? Waarom moet u verschillende secties van vragen gebruiken? Hoe moet u filters en combinaties van filters gebruiken? Welk doel heeft mijn management voor ogen?

Wij bij Easy to Inspect hebben consultants op het gebied van managementsystemen in dienst, die zeer ervaren zijn in auditen en inspecties. Wij weten dat betrouwbare informatie alleen verkregen kan worden met een goede basis.

Dus als u hulp, een second opinion of een andere vorm van ondersteuning nodig heeft, kunnen wij u helpen.

Wij bieden ondersteuning zowel op locatie en op afstand. Op afstand bieden wij een zeer betaalbare opstartservice aan. Ondersteuning op afstand wordt aangeboden tegen een uurtarief. Voor ondersteuning op locatie (alleen in Nederland) en advies kunt u contact met ons opnemen. 

Stuur ons een e-mail en wij nemen contact met u op.

Wij zijn u graag van dienst!