Looking for help?
< All Topics

Hoe controleer ik de effectiviteit van acties?

Easy to Inspect bevat een eenvoudige module voor het rapporteren van acties. Zodra een actie is voltooid, kan de actievoerder rapporteren wat er is gedaan en de actie als voltooid markeren.

Easy to Inspect bevat geen effectiviteitscontrole op individuele acties. Het is niet bedoeld voor het melden van individuele non-conformiteiten waarvoor corrigerende maatregelen genomen moeten worden. Easy to Inspect bevat herstelacties (correctie in ISO-terminologie) voor zaken die tijdens een inspectie niet aan de eisen bleken te voldoen. We willen de coƶrdinator van het beheersysteem niet extra administratief belasten met extra opvolging, elke actie markeren na controle enz. Laten we het gemakkelijk en efficiƫnt houden.

Ons inspectietool is ontworpen om over een langere periode analyses uit te voeren op inspectierapporten. De uitkomst van de OK-percentages geeft de effectiviteit van het inspectiesysteem aan. Het kan helpen bij het evalueren van de doeltreffendheid van genomen structurele maatregelen zoals gedefinieerd in andere klachten- of actierapporten (corrigerende acties in ISO-terminologie). Deze methode voldoet volledig aan de ISO-principes. Let op: Medewerkers van Easy to Inspect werken ook als lead auditors voor certificatie-instellingen.