Kan ik actienemers in een keer herinneren aan al hun openstaande acties?

Nee dit is niet mogelijk. Wel kunt u inloggen op de Easy to Inspect website en daar de knop “Alles” kiezen in het non-conformiteitsgedeelte in het dashboardrapportage menu. Daar kunt u periode, checklists, inspecteur, filters (indien gebruikt) en de status van de rapporten die u wilt controleren selecteren: voltooid, lopend, vervallen, niet toegewezen. Zodra het overzicht is opgesteld, kunt u dit overzicht naar Excel exporteren en naar alle of geselecteerde actievoerders sturen.